Actueel

De afgelopen weken is er door vele handen hard gewerkt om onze buurt gereed te maken voor een dubbel feest: De Lanijto EN het 40-jarig bestaan van onze buurtvereniging. Zaterdag 8 juni wordt er volop feest gevierd in en bij de feesttent op het ‘festivalterrein’ bij Wim en Geke, Smalbroek 11. 
Zie voor meer foto’s onze fotopagina.
   

 

De voorbereidingen voor de LaNijTo zijn in volle gang. In de ‘galerie’van Wim en Geke wordt elke dinsdag- en donderdagavond hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. 

 


In het Wilhelmina Zalencentrum in Beilen weur vrijdagaovend 22 meert een ‘streektaolstried‘ holden. Een klein veurproefie op ‘Cultureel Midden Drenthe’. D’r deden 24 van de 26 dörpen/streken van de gemiente Midden Drenthe met an. En wel was de winnaar? Juust: Smalhorst! Met dank aan Lucie, Wolter, Piet en Judith!
Börk weur tweede, de Beilervaort daarde en Brunsting kreeg de poedelpries…

Foto: Bert Rossing/Huus v.d. Taol


Via het bestuur en de werkgroep ‘LaNijTo’ is bekend gemaakt dat zowel de Lanijto als ons 40-jarig jubileum gevierd zal worden op zaterdag 8 juni op ‘ons’ feestterrein bij Geke en Wim Dunning, Smalbroek 11. Houd deze datum vrij! In de aan ieder verstrekte Boerhoorn staat meer info, en nadere details volgen zo spoedig mogelijk. In ieder geval zal er in de weken voorafgaand op de dinsdag- en donderdagavond geklust worden om een mooie straatversiering te maken. Daarbij wordt ieders hulp op prijs gesteld! 
Voor meer info over de LaNijTo en het programma, klik hier.


De jaarlijkse zomerse fietstochten zijn voorlopig opgeschort i.v.m. de LaNijTo en alle daarbij komende werkzaamheden. Zodra de tochten worden hervat krijgt u bericht!


Op de ledenvergadering van januari 2019 hebben we moeten besluiten om geen paasvuur meer te organiseren. Het aantal bezoekers loopt jaarlijks terug en het best wel vele werk dat hiermee gepaard gaat komt elk jaar op een kleine groep mensen neer, waardoor het draagvlak hiervoor is afgenomen. Ervan uitgaande dat er op Holthe nog wel een bult gebouwd gaat worden, kan een ieder daar met z’n snoeihout terecht. Klik hier voor de beelden van het laatste paasvuur van onze buurtvereniging, Tweede Paasdag, 2 april 2018…

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.